Pusenje trave ili marihuane kupljene od dilera uzrokuje mnoge druge ovisnosti i stetu organizmu uopce "fizicki i psihicki"! Jer stvara ovisnost o THCu. Termin Kanabis u Medicini je apsolutno druga stvar. Trava Kanabis kupljena od dilera je prskana otopinom psihoaktivnih supstanci prilikom susenja da bi dobila na jacini a tako izaziva duboku ovisnost o tim psihoaktivnim supstancama cime je prskana. Pa se poseze za tabletama i heroinom. Istrazite malo.. Educirajte se.
Ma to je zabluda sto dileri plasiraju omladini koja ne zeli da procita.Pa su stvorili mit da je trava zdrava i da ne steti organizmu...Imam neke travarose u okruzenju.Usporeni,to nema zivota.Nije obrijano,zapusteno.Da bi sastavio prosto prosirenu to traje.Da potrci,misaona imenica.
@DUKENUKEM da si makar malo edukovan kao sto navodis ovdje onda bi trebao znati u koje vrste se trava svrstava i da je to jedina stvar koja ne izaziva nikakvu vrstu fizicke ovisnosti. Problem je sto neko kao ti bas "edukovan" umisli da je stvorio ovisnost. Nemoj biti zatucan drug, pusti Drzavu da makar u jednom bude ispred ostalih clanica Balkana.
Prikaži sve komentare (122)