Za sve one koji razmisljaju ili planiraju da se tetoviraju jedan savjet - ne budi budala. Neces bit poseban, unikatan sa nekakvim crtezom na sebi za kojeg svakog zivog zaboli cosak. Ne budi ovca koja leti za trendovima.
@charvel. bilo bi ispravno da svakoga boli dupe za nečiju tetovažu, taj tvoj stav je 100% ispravan. Po komentarima evo ljudi se pravo uzbuđuju zbog tamo nečije odluke da se išara, dotle da vrijeđaju te osobe koje im ništa nisu napravile i samo pokazuju koliki su zapravo oni paćenici i debili a ne ovi istetovirani.
@TraperKeri 1.) Ako se tetoviras da bi neko drugi koga to interesuje to gledao - onda si tast i unakazujes se radi neke paznje. Onda imas problem, poradi na sebi. 2.) Samo zato sto se neki "pravo uzbudjuju" zbog neceg ne znaci da je to dobro. 3.) Tetovaze mogu bit opasne po zdravlje-ako ti nijedan drugi razlog nije bitan. 4.) Objektivno gledano tetovaze na tijelu su ruzne. Nisu prirodne i nikad se niko nije proljepsao zbog tetovaze. Kreni u teretanu ako pokusavas da bolje izgledas
Prikaži sve komentare (60)