Bakirova igra bez granica. Zašto bi neko bio toliko lud da da mu ti bakire biraš njegovog predstavnika. Hrvati su konstitutivan narod u BiH i kao takav želi da izabere sebi predstavnika. Ti ovo blokiraš jer ti je bilo lijepo dok si birao podobne željkoglue i druge Hrvate po kantonima gdje ti je bilo potrebno. Užas ! Samo legitimni i nikako drugačije, ne samo Hrvati već sva tri konstitutivna naroda moraju izabrati sebi legitimne predstavnike.
....neće moći ,pa kmečite do neba.Biće kao u ostalim normalnim državama EU ,a Hrvatska nije normalna država čiji se predstavnici zalažu za fašistički zakon.
@burger ajde ti meni recu "hrvatino" iz BiH zasto je covic veci hrvat od komsica ili bilo kog drugo hrvata u bih, sta je to covic uradio vise za hrvate od bilo kog drugog. I dosadno je vise slusanje kako ste ugrozeni jer niste. Jel za vas veci hrvat sto vise blokira ne priznaje drzavu i raseljava svoj narod po svijetu i radi vise za interes miletov nego za vlastiti narod. Najveca rana za bosnjake i hrvate jesu upravo ovi koji se tako jako bora za svoj narod..
Prikaži sve komentare (187)