Ideja je orginalna ali nije njihova,to ljudi rade po Evropi ima 10-12 godina s tim sto je princip "svedskog stola"...znaci ti platis izvjesnu sumu i jedes i uzimas i kombinujes hranu kako ti zelis i koliko zelis...ali OK ..neka je sretno.!!👍
@Marfi ... Da, ali ta kombinacija o kojoj pricas zahtjeva ogroman prostor (za 100tinjak ljudi) i restoranske sale sa stolovima i stolicama ... nesto slicno je pokusao Casa United u Sarajevu, ali se sada svelo na konvencionalno ... znaci na ovim prostorima to bas ne pali.
@Marfi Ne mora biti princip "svedskog stola".
U trznom centru blizu Minhena postoji sličan restoran, gdje se radi po narudzbi i tolika je guzva da se radi na principu ticketing sistema. Naručiš, uzmeš broj i čekaš dok te prozovu. Naravno, ogromne količine hrane se spremaju odjednom, tako da se ne čeka previše.
Takodjer ima franšiza Wok&Go po svijetu, na čiju se vjerovatno ovaj bračni par ugleda. U ZG takodjer ima Wok and Walk restoran, tako da to nije ništa novo.