SDP se javlja isključivo nakon što mnoogii drugi reaguju na nepravilnosti, i time pokazuju koliko su nesposobna opozicija. Gori su mi od nacionalističkih stranaka, jer su izdali bh građane! Da se iole brinu o radu Komisije, oglasili bi se davno, jer upravo ta Komisija zadnjih 10 godina radi sve na štetu malih dioničara, a to su bh građani. Masa penzionera i radnika u Elektroprivredi, Vispaku, Bh Telekomu, Bosnalijeku itd. posjeduju dionice (mali dioničari).
Komisija godinama šuti na malverzacije na tržištu dionica, i tako pomaže krađu malih dioničara. Neće da uoče kako se vještački obaraju vrijednosti dionica, jer se štima lopovima da za male pare kupe veće količine dionica nekog društva i tako postanu većinski vlasnici uz usputno pranje para. Tako g.n.firme imaju sada vrijednost dionice daleko ispod realne, a ona je oborena trgovinom od po 5-20 dionica, da bi nakon toga slijedila kupovina od po 100.000 i više dionica za bagatelu
...od strane lopova. Sve se to dešava pred očima i Sipe i tužilaštva i Komisije, koja je najviše odgovorna. Tako da mali dioničar umjesto da sada uživa u svom novcu, on je opljačkan i osiromašen. A SDP tare guzichom stolicu i prima platu, i zatvara oči pred tom pljačkom stoljeća.
Prikaži sve komentare (36)