tesko je napravit istinit dokumentarac a udovoljit ovoj ideologiji na vlasti. Kako rec da nam je Kralja ubio Osmanlija i da je bio okupator i negativac. Kako rec da je to bio tad jedan narod a ne tri konstitutivna, sa tri ili 4 vjere... tesko je to a da ne prekrajamo istoriju.
A znaci Kulin nije bio snjoka? Pa kako sad to? HALLLOOO, Diplomatic, ovaj Kulin ti je bio krscanin, sheba ti koncepciju.Sad mozes pisati kao je radio jos tada za SDP i kako je htio da napakosti tvom Bakiru, ali tvoj Bakir kao mudri vodja koji je kako kazes napredovao u politickim doktrinama, predvidio je ovaj manevar i postavio odlicnu doktoricu Seku na kljucni mjesto za zdravlje ljudi kako bi spasio Bosnu. Blago tvojoj majci, kakvu je budalu rodila
@lauferm Zamisli samo kako bi izgledale istorije drzava iz EU npr da ih ovako rade i prekrajaju hahah Zamislite samo da nasi parmaci organizuju ekskurzije po Evropskim gradovima i obilaze neke fontane, spomenike, neke gradjevine, dvorce koji su iz raznih perioda ostali neporuseni i obnavljani dok u svojoj drzavi spomenike ruse, brisu iz istorije, ne obilaze niti znaju ista o istima.
Prikaži sve komentare (228)