Novokomponovani ljubitelji pasa, skorojevići, tatine i mamine curice. Veoma ste aktivni u zaštiti pasa lutalica. Ali, potpuno ste neaktivni u zaštiti zelenih površina i parkova od psećeg izmeta kojeg ostavljaju vlasnici pasa. Nemate nikakvu empatiju za djecu sa traumama zbog napada pasa i sl. Zaključak: Nedostaje vam elementarna gradska kultura i empatija za gradsku djecu.
@Glasnik69 Mrs u tri lijepe..to glupane trebe da rade opstinski inspektori.. da hvataju vlasnike koji ne kupe iza pasa. Napad pasa je takodjer u ovlasti drzave. Ako je pas bjesan onda treba da se skloni s ulice pa i uspava na human nacin. To je u nadleznosti drzave stoko neobrazovana. Ovo na videu je izivljavanje. Ovaj pas nije bjesan cak se i sklanjao od ovog debilnog idiota.. zakljucak bolestan si. Lijeci se seljacino bez mozga
@Glasnik69 Obrisan mi je komentar ispod tvog o licemjerju ljubitelja pasa koji vise vole kerove od dobrobiti svojih sugradjama i njihovih bliznjih. Mislim da su ovi ljudi i njihova cenzura prisutni samo u jednom dijelu FBiH. Misa mu, sto li je to tako?
Prikaži sve komentare (241)