A sta cemo sa Bosnjackim nacionalizmom gdje bi htjeli cijelu BiH ali sa mnogo manje Srba i Hrvata nego što ih sada ima, gdje se u FBiH prema Hrvatima ponasaju hegemonisticki pa im namecu predsjednika vec 12g, gdje zbog tobože zrtve u ratu od Srba bi naj radije napravili narod drugog reda i protjerali nas u Srbiju.
@Rade87 bez brige. Bošnjooci misle da će tako prošetati do EU i NATOa gazeći prava Srba i Hrvata. Budale ne znaju da za ulazak u ijedan od ta 2 saveza trebaju dozvolu Hrvatske. Makedonija ime promijenila da bi ispunila uvjet Grčke. Ali dobro je da se ne zavaravamo s kim živimo. Prije nisam bio za to ali nakon Bošnjačke politike prema Hrvatima Srbi i Hrvati moraju surađivati za razbijanje BIH. Možda neće proći sutra ali za 50-100-200g. hoće.
@Rade87 Prijatelju Željko Komšić je katolik i nije on izabran ispred Hrvatskog naroda jer živi na prostoru Bosne i Hercegovine a ne u Hrvatskoj....mješaš jabuke i kruške. Njeg su izabrali prije svega katolici i ljudi kojima je BIH ispred svega.
Prikaži sve komentare (302)