Najomraženija osoba u bosnjackoj gimnaziji. Ne vole je ni profesori ni ucenici i jedva cekaju da joj vide ledja. Atmosfera u skoli je toliko toksicna zbog nje i njenog maltretiranja ucenika i profesora. Na eksurziji na + 40 stepeni u italiji tjera djevojke da vade kofere pred svima i idu da se presvuku u pantole jer ne smiju da nose nista iznad koljena. Kada je nastavnicko vijece u skoli gdje se ona pojavljuje da prica necete naci raspolozenog profesora taj dan.
Na dzuma pauzi u skoli, momci idu na kafu i izlaze iz skole dok su djevojke natjerane da ostanu u skoli, a ako pokusaju izaci budu zaustavljene na vratima i vracene u skolu dok njihovi drugovi prolaze pored njih, izlaze iz skole i idu na kafu.
Profesori nas naravno razumiju te nas obicno puste ranije dok nije zvonilo za dzumu jer znaju u kakvoj smo situaciji. Medjutim kada je direktorica u skoli nema govora o tome. Dobiva punu platu a s posla ide kuci oko 1-2. Godinama pokusavamo da dobijemo parking za bicikla, medjutim nista od toga. Vaznije je sniziti vladanje pusacima.
Prikaži sve komentare (206)