Strasno je kako korumpirani doktori, koji su pobjegli sa KCUSa, pomognuti novinarima i svojim stranackim pajdasima pokusavaju na svaki nacin uletiti u KCUS i ponovo pljackati po njemu. U svojim prljavim naumima zaustavila ih je prof. Izetbegovic. To joj ne mogu opristiti. Zato je tolika hajka na KCUS i na profesoricu.
@Rada555 tako je i adnan zisko krao u muzeju alija izetbegovic ... Pa su postavili postenu Nađu Berberovic .... Koja je uzgred i unuka i direktorica pomenutog muzeja.... I Sebiju i sve vas koji je branite od ociglednih gafova narod treba da lincuje... Kakva je to drzava sa 5% zadovoljnog naroda... Gledajte lajkove svakog komentara i shvatite da i drugi treba da zive ... Jedu... Postoje
@Rada555 ti ili ne vidiš, ili se praviš da ne vidiš. Nije to vlasništvo kokoške. Koliko znam na zadnjem sastanku je pitala direktore zašto su radnici nezadovoljni i optužila njih da su oni krivi. Ne vidi sebe. Gore ima 3500 ljudi od kojih su 2000 nezadovoljni ( onih 1500 su familija, zastitari, neradnici i dupeuvlakači). A ti spinuj po nalogu koliko hoćeš.
Prikaži sve komentare (96)