Šta je ovo ba pa jesmo li mi Bošnjaci normalni bog te mazo!?!! Odakle ova zmijjja da se uvuče da bude dogradonačelnica Sarajeva? 98% Bosnjaka u Sarajevu i da niti jedan Bosnjak nije u rukovodstvu grada!?!! Nemogu sebi da dodjem jbote...
INTERESANTNO DA OVI ISLAMIZOVNI SRBI SVAKI DAN GOVORE O GRADJANSKOJ DRZAVI, O MULTIETNICNOSTI O SLOBODI GOVORA, O JEDNAKOSTI…..E PA GOSPODO, OVO VAM JE SLOBODA GOVORA, JEDNAKOST, MULTIETNICNOST. STA JE PROBLEM, ZENA JE IZNIJELA SVOJ STAV, ZA KOJI VI ZNATE DA JE 100% ISTINIT, NE MOZETE GA DEMANTOVATI, A VI STE SKOCILI KAO NAVIJENI. ZASTO JE SA YOU TUBA SKINUT SVE I JEDAN SNIMAK ONOG TURSOG NOVINARA, KOJI JE U EMISIJI UZIVO OBJASNIO KO SU BOSNJACI.
Ime Bosnjak ne postoji, kao odrednica za narod. To je turska rijec za glupe ljude, koji se prodase Turcima za saku rize. Bosnjaci kao narod nikad nisu postojali, nit postoje danas. To su islamizirani Srbi i Hrvati, koji uzese tudju vjeru za saku rize i saku soli. Ime Bosnjak je izmisljeno u podrumu hotella Holiday In, kad je Alija Zivkovic htio stvorit novu instant naciju.
Prikaži sve komentare (657)