javni prijevoz je haos, niko ne nosi maske, migranti, romi, studenti, ucenici, svi svi pomjesano onako zatvoreni u busu sjede, podhitno nesto uciniti ako vec nije kasno, javni prevoz su kafane na kotacima koje su i bez korone gnijezdo bakterija i virusa
OVO je sve zbog nesposobnosti Kriznig staba u kojem sjede nekompetentni, ali vroma podobni clanovi i neobrazovane i nesposobne Vlade Kantona Sarajevo na celu sa anemicnim, nesposobnim, seprtljavim i nemoralnim dezertterom PausalFortom koji nisu u stanju da urede redove u Domovima zdravlja, a ne da urede Put pacijenta, ili bilo sta sto ide u prilog nasim gradjanima i oboljelim od Covid19. Gradjani zahtijevaju OSTAVKU VLADE KS I NESPOSOBNOG DEZEERTERA PAUSALFORTE.
HairInssallah, ovo je sve odlicno, niko bolje i jasnije ne osvjetljava put Bosnjacima od svemoguceg Allaha Dz.s. pa da konacno vide sa kim imaju posla. Ovo je ocit primjer kad Bog dragi zeli da ukaze i spasi jedan narod u buducnosti, pokaze mu jasno opasnosti koje dolaze. Predlaganje nekompetentne kvaziVlade Kantona Sa je Bosnjacima pokazatelj smjera u kojem ide politika tzv. Cetvorke, pa ce sada znati koga ce u buducnosti podrzavati na izborima. Sigirno nece za SDP/NS/NIP.
Prikaži sve komentare (384)