Pametan covjek. Da smo bogdom mi u BiH imali covjeka kao Vucic. Covjek s ciljom, zeljom za bolje i covjek koji mudar i pametan. Bori se za svoju drzavu. Malo Rusi, malo Kinezi, malo Francuzi. Sta ga briga? Sve cini za svoju domovino. A ovi nasi sve nadaju se da ce se jedan dan ustati i kroz prozor vidjeti EU zastave svugdje. NEMA TO NIGDJE. BORI SE ZA SVOJ NAROD. NEMOJ CEKATI DRUGE ZEMLJE. BRIGA NJIH ZA NAS. ONI IMAJU INTERES DA MI OSTANEMO NA OVAJ NIVO.
Zapadnjačkom licmjerju nigdje kraja nema. Vučić im smeta što je nepokoran i nije pod njihovom kontrolom. Južna Koreja se na krilima diktaora digla iz pepela, a kad su svoju zemlju i narod postavili na 'noge' tek onda su se orkenuli demokratiji. No, JK je njihova zona odgovornosti, zato je bila ok, dok Srbija nije i zato nije ok. Zapad je truo iznutra. Živio Mahatma Gandi.
Upravo tako. Buraz mi radi u Švedskoj ovde se školovo završio faks drzava i roditelji u njega ulagali razvija drugu drzavu danas. Jedina nafaka što je u mogućnosti da pomogne roditelje ali sitno je to. Ljudski potencijal je najveće blago svakog društva a zapad od Hrvatske do Makedonije kupi li kupi, što mlaðe to bolje, što školovanije to bolje. Nemaju ama baš nikakav interes da nam bude bolje, naprotiv.
Prikaži sve komentare (133)