ova pandemija je pokazala ,kako je zapadna civilizacija obicno egoistocno smece,u kojoj je finansijski interes jedino mjerilo vrijednosti,dok im je briga za druge zemlje i ljude zadnja rupa na svirali obicni tigar od papira,koji je izgubio sav kredibilitet kod ostalih zato se ljudi okrecu Rusiji i Kini
Ukinuta je obavezna registracija za vakcinu u Srbiji za srpske državljane - možeš da se pojaviš na bilo kom punktu za vakcinaciju i tražiš američku, britansku, rusku ili kinesku vakcinu. Stranci moraju da se registruju, ali je vakcinacija besplatna i bezuslovna. I pored toga što imamo preko 5000 novozaraženih dnevno i preko 30 umrlih, Vlada Srbije ponavlja da joj je masovno vakcinisanje državljana BIH, Crne Gore i Severne Makedonije prioritet.
Šta o tome misle Zapadnjaci? Zabole me. Ovo je u suštini herojski potez Srbije i takvog će ga pamtiti istorija. Da li ćemo se mi na Balkanu kad sve ovo prođe mrzeti ili voleti - ne znam. Ne verujem da će se dogoditi bilo šta spektakularno. Potrebno je da dođu nove generacije sa više pameti u glavi i manje otrova u duši.
Prikaži sve komentare (54)