Da se ista ovakva stvar desava na Kosovu (da Albanci uz pomoc Amerike protjeruju malo preostalih Srba na Kosovu), isti ovaj moralni i pravedni stub Bosnjaka sa Klixa bi se momentalno iskrivio pa bi se umjesto komentara osude Evrope mogli citati iskljucivo komentati podrske Albancima, blagosiljanja Amerike i histericnog proklinjanja Srba. Moral i pravednost su na Balkanu relativan pojam, u principu on ni ne postoji a javlja se u skladu sa tim koje je vjere i politickog opredjeljenja zrtva.
A jooj, mi smo amateri za takvo ponasanje u poredjenju sa srbima. Nema na svijetu ni jedna zemlja, ekonomija, sekta, politika, cak i pojedinac ako je protiv nas a kojoj se ne uvlacite u dupe a da bi ostvarili svoje pogane, zlocinacke genocidne planove. Kyrve ste broj jedan u svijetu. Zato pokri se cebetom djikane 100licni.
Hevati su poznati kao vrlo nemoralni prevaranti koji su spremni da ti zabiju niz u ledja iako ste juce zajedno pili i jeli .U poredjenju sa srbima i oni su amateri. Hrvati su povrsni ali srbi su toliki pokvarenjaci da bukvalno ta njihova nemoralna septicka jama savjesti je preduboka i prekomplikovana za definiciju i od najvecih umova psihologije. Sotona bi se postidio ali djikan nikad. Djikan siluje u ubije dijete a onda ravnodusno krivi majku sto ga rodila.
Prikaži sve komentare (133)