A jel vi vlasi kužite da je to zbog vas !? Vas se tu drži pod kontrolom, jer su ljudi svjesni koja ste vi stoka, i s kim mi imamo posla.
Pa Medjede jedan bosanski , Znas li ti beno , u ovoj drzavi , ko se uvjek i za vijeki vjekova povija i radi kako mu bilo koji tudjin naredi . Ko se uvjek nada tudjinu i tudjinskoj milosti . Ko uvjek uz tudjina smjerno staje . Ko uvjek studjinom zastave veze . Ko tudjinsku vjeru uzima . Ko tudjinske obicaje uzima . Ko se tudjinskim imenom naziva . Beno , znas li ? A drugi se necemu ponadali ? Drugi se nicemu ponadati nece , drugi sami sebi sudbinu kroje . Medjede Bosanski !
@okultis Vidi ovako - vi ste polusvijet, krvoloci i zločinci. Moj narod nema hipoteku fashista i presudu za genocid, preko 1000 godina robije za zločine protiv čovječnosti !! E to ste vi, zato i mora biti neko sa strane, da bi ostali bili rahat. A ja i jesam možda međed bosanski, ali u Bosni. A ti si srbin u Bosni !? Čim Drinu pređeš kažu ti - gde si bre bosanac ! 😂😂 Golema je vlashka tuga....
Prikaži sve komentare (187)