Dodik je politicar i drzavnik za ova dva smislova.svjestan ko je erdogan i ugleda turske ne samo u islamskom svijetu dosao u sarajevo uz postovanje docekao i rekao sto misli.nasi smislovi kad je lavrov dosao skontali da ga neprime.lavrov je medju 5 najutjecajniji ljudi svijeta i trebali su ga docekati u banjaluci pozeliti dobrodoslicu u bih i iznjeti svoje stavove.tad bi bili face a ovako samo glupani nisu svjesni ko nas predstavlja
Lavrov je uvrijedio drzavu BiH. Da je htio da se ponasa kao diplomata dosao bi u Sarajevo i bio docekan sa pocan vodom oruzanih snaga. Ali ne, on je prvo otisao u RS cime je uvrijedio drzavu. Zato je zasluzio ukradenu ikonu.
@MEVLIDA pa normalno da će u RS prvo doći kad je RS interes Rusije (produžena ruka da se ne uđe u NATO), kao i što ste vi interes NATO-a Turske itd. E sad to što ste vi glupani pa ne znate se igrat politike pa bit dobri sa Rusima da možda i pošalju Dodu u 3 pm to je vaš problem već stoljećima. Picousti jeste manipulator i diktator da mu ravnog nema, al balansira i sa Rusima i Amerima i Švabama i Turskom. Pa se pitaj što sve te navedene zemlje ulažu u Srbiju a ne u BiH.
Prikaži sve komentare (143)