Mnogim JOŠ nije jasno da od marta prošle godine živimo u WW3, koji se vodi (dez)informacijama!!! RTDE je kompletno na njemačkom jeziku i/ili engl. i prate ga građani svijeta, jer RTDE je JEDINI prenosio sve proteste širom svijeta na koje su izašli ukupno milioni građana u borbu protiv oduzimanja ljudskih sloboda i ucjena, i to su ih uživo pratili bez ijednog jedinog komentara (!!!) osima što su navodili datum i ime grada.
Međutim, totalitarizmu u koje je ušao svijet i to smeta, jer finansijskodigitalni kompleks koji drži sve medije širom svijeta u šaci strogo zabranjuje ijednu riječ o masovnim protestima ljudi u npr preko 230 gradova u Francuskoj, Londonu, Rimu, Trstu, Milanu, Beču, Berlinu, Štutgartu, Bremenu, Melburnu, Brazilu itd. Već su počeli sa cenzurom i na Telegramu itd, a zašto?! Zašto su npr neki dan u Australiji isključili FB na 3 dana?!
Pa dragi ljudi, već ste zadnjih 18 mjeseci istrenirani da se ne družite i da držite "distancu", da se ne okupljate itd, jer bi pri druženjima i razmjenama mišljenja npr uvidjeli da mediji lažu, i ono najvažnije: pri druženjima bi mogli dogovoriti OTPOR ZLU!!! Ko je još bistre glave, znajte da niste sami i da milioni širom planete danas vode borbu protiv ovog ZLA tj protiv oduzimanja slobode govora i slobode kretanja!
Prikaži sve komentare (29)