Vakcinisani ce se zaraziti ali itekako osjetiti i prenjeti dalje samo ako to zele ignorisati. Dakle vakcina NE sprjecava zarazu. Pomislim samo koliko zivaca trebamo imati mi koji smo prezivjeli koronu i deverali sve sto smo deverali pa i upale pluca .... i citamo nema korone to je gripa vakcine ne pomazu!!!!! O Boze uputi jadni narod jer bez upute ostadose neupuceni.
u pravu si, prije korone niko nije imao upalu pluca nit je deverao sa gripalnim infekcijama. to potvrdjuju i brojevi, da nikad niko nije umro od gripe. :) ...a vakcina protiv korone djeluje kao i ona protiv gripe – nikako! :) ...a Bog nam nije naredio da izbjegavamo smrt (jer je to nemoguce), nego nam rece da se prisjecamo smrti i da budemo svjesni da ce je svako okusiti i da cinimo dobra djela. :) ...a prisiljavanje na vakcinu nije dobro djelo.
Ja sam prije 3 godine od obicne gripe lezao 15 dana zakovan za krevet, upala pluca, kasalj, temperatura itd.. sve to je bilo i prije korone, 250 000 ljudi godisnje od gripe umre... ponasamo se ko da nismo umirali prije korone...
Prikaži sve komentare (55)