Ja ko bosnjak konzervativac sam. Patriota i nacionalista. Mi bosnjaci koji smo islamske vjere moramo da pokazemo jedinstvo prema bih i da rusimo anti demokratske koncepte konstitutivnostoi, te ideje srpstvo i hrvatstvo kroz vjeru. Mi se moramo ujediniti da bi ujedinili nasu bracu pravoslavinu i katolicku. Bosnjak je suveren jedini legitiman termin i narod bih oszalo su nacionalne manjine
kakvo crno jedinstvo. Preko 30 000 nevinih bosnjackih zrtava ubijeno, toliki narod protjeran, silovane zene, srusene kuce,dzamije itd. Mi mozemo zivjeti jedino jedni pored drugih. Sad bas i treba da se drukcije zovemo da se zna koja je strana sta radila.
Jedinstvo. Svi smo mu bosnjaci bez obzira na vjeru. Istina bio je genocid nad muslimanskim dijelom. Al to sto ti kazes sjeti se primae noctis visestoljetne. Sjeti se kroz austrougarsku pokolja nase handzar i 1sv.zar mi islamske kroz crnu ruku ne ubismo im kralja. Svi imaju razloge za mrznju i izdaju. Pocev od mene. Ja sam rekao dosta. Krug mrznje mora stati i jedinstven bosnjak je odgovor. Ne zelim ubijati pravoslavca i katolika bosnjaka bosne. Dosta izdajama, mrznji za tudje interese.
Prikaži sve komentare (44)