Šta bi bilokad bi bilo. Prvo dovedite saobraćaj u red. U većim gradovima vozila gradskog prevoza imaju prednost. Daje popravka saobraćajne kulture. Tramvaji kao tramvaji da pokriju čitav grad bi bili idealni. Manje bi auta bilo i automatski manje gužve ali ako će se pruga postavljati po postojećim cestama bez promjene pravila i udaranja kazni za nepoštivanje onda od toga nema nikakve koristi.
razvijenija tramvajska mreza i gusca je rjesenje. realno problem je prosiriti ceste kad nemas gdje od naselja a bolna je tacka covjeka ubjediti da se razvoj tramvaja mora prioritirati. svima bolje, vazduh cisci. Sa nema mogucnost imati ok vazduh sa ovoliko auta.
Saobracaj ce biti katastrofa kad se grozni Sarajwvo Tower pusti u funkciju. Novi grad je vec katastrofa jer niklo milion zgradica i poslovni objekata da se ni sekunde nije mislio na saobracaj..za 2 3 godine uskoro ce trebat 2 sata od Ilidze do Bascarsije..policija slijepa na ove vozace sto su pretvorile autobuske stanice u autoparkinge. Nova Otoka i okolo ce biti jos gora verzija Tibra..
Prikaži sve komentare (110)