Bez potrebe se uvalio u probleme. To su drzave gdje je institucija iznad covjeka, ma ko on bio. Dovoljno je bilo i da se neumjesno nasalio sa granicnim policajcem, pa da nastane problem, a posebna im je poslastica neko planetarno popularan, za primjer drugima. Zele da dokazu da nema izuzetaka i to je to
Nije se on uvalio u probleme. On se bori za narod, za citav svijet, on se bori i za tvoju slobodu. Ti si glup da bi to razumio. Mogao je on sjediti kao i ti kod kuce i cekati nesto da se zavrsi. Lahko je tudjim kur.cem gloginje mlatit. Poduzmi kao i on nesto i bori se za svoju slobodu, slobodu svoje djece i slobodu svih jer nemas je panju coravi. Sta treba da ti se desi, pa da to ti i takvi razumijete.
@Takovasprcam Bori se on za tudji QRAC. Covjek se bori da ode na nastup, bori se za svoju karijeru, igra za slavu i pare. To nema veze s tobom niti ostalom zatucanom seljadijom koja misli da je par linkova i YT klipova dovoljna edukacija. Sloboda pojedinca nije vaznija od javnog zdravlja i sigurnosti, upravo zato i postoji toliko ogranicavajucih zakona koji ne dozvoljavaju pojedincu da radi sta god zeli. Prcaj sad ukucane.
Prikaži sve komentare (140)