naravno da nije ! samo , kad će to shvatit krvožedna portalska žgadija koja se oduševljava sa poginulim ruskim vojnicima koji su tamo odvučeni uglavnom na prevaru ? Koliko god mi je žao ukrajinaca¸ , mislim da više žalim one jadnike poslane ko topovsko meso i normalni ruski narod koji će pravo naebat zbog ovog vrtnog patuljka .... I zato će ga upravo oni i skinut , kao i čaušeskua i slične `demokrate `
Iskreno meni je vise zao ljudi koji su morali svoje kuce napustiti i muzeve i sinoce ostaviti da bi mozda odbranili te domove da se imaju porodice gdje vratiti. I te djece mi je zao sto sad umjesto u svom krevetu moraju da spavaju vani, u halama, itd. Zalosno je da su ti vojnici poslani u rat, ali je njihov vladar. Neka ustanu protiv njega. Kako da jedna osoba drzi toliki narod u hipnozi? Pa ce biti kao sa Njemcima posle ww2 ‘wir haben es nicht gewusst.
@fb ... ma naravno , sve to stoji.... zato sam i rekao ono na kraju , oni su ga doveli tu gdje je , oni će ga i odvest , pitanje je samo jel na groblje ili u tvorza? Iskreno , metak bi mu bio nagrada , bolje da `majna ` u nekom rudniku u sibiru koji je osnovao dok ne krepa !
Prikaži sve komentare (76)