Musk je projekat Amerike. Stvoren kao uzor, lažan i nedostižan a koji vodi generacije u trans humanizam. Trebalo je stvoriti takvog lika jer sama priča i projekat je nista bez čovjeka uzora. Mnogo mladih se pali na price ovog ublehasa. Radi 20 sati spava 4. Idealno za hraniti omladinu zar ne...
Mislim da stvarno ne razumijes kakav je on pionir. Ne samo u svemirskoj tehnologiji, gdje je uveo ekonomičnost koja nadmašuje sve što su velike sile uspjele prije njega. U ovu industriju je daleko najteže ući, a da ne spominjemo osvajanje tehničkog prvenstva. Prije 25-30 godina bio je samo siromašni imigrant.
@Cyber Dzaba se trudis druze. Ljudi sa ovog podneblja su vecinom naucno nepismeni i gutaju svakodnevno hiljade i hiljade nekih teorija kojima se obmanjuju da su pametni jer znaju nesto sto ne znaju "ovce". Pogledaj samo komentare na vijest o slici sa James Webb teleskopa. Pa pola ih misli da je Zemlja ravna ploca i da nemamo fotografiju planete. Tako da, pusti kraju. Njima su vlasnici Binga i Hife pioniri.
Prikaži sve komentare (39)