Po komentarima vidim da je fasizam u Europi ponovo zavladao. Svi ste mrzitelji Rusa i svega vezanoga za Ruse samo zbog sukoba Rusije i SAD koji je izazvao SAD (kao i svaki drugi u svijetu) preko ledja od Zapada poptpuno korumprane Ukrajine. Zasto niste postali mrzitelji SAD-a i svega Americkog kad su to oni napadali Irak, Libiju, Siriju? Zato sto ste licemjerni fasisti zadojeni zapadnim fasizmom.
predlažeš da budemo ljubitelji Rusa i Putina. I mrzitelji svega zapadnog? Zbog čega? Šta su to Rusi konkretno doprinose čovječanstvu? Koliko vidim imaju diktatora koji vec 20 godina upravlja grupom oligarha koji su preuzeli sva prirodna bogatstva zemlje kao svoja i eksploatišu ih. Imaju jahte za kurve kud i kamo skuplje od potopljene Moskve. Pale i siluju po Ukrajini O kojem tačno fašizmu zapada govoriš? Daj neke primjere. Ima li fašizma u Rusiji?
5 mjeseci je proslo a jos nijedan "objektvini pravoslavni" analiticar nije dao objasnjenje kako je to amerika kriva za rat u rusiji? rusija otpocela invaziju, usla u prostor druge drzave, sravnila nekoliko gradova, pobila hejbet civila - ali nekako je amerika kriva? to po onoj djecijoj kad kaze jedan "hajmo se kladit da ne smijes udarit onog" pa je kao on kriv a ne ovaj sto se upecao pa udario? znamo da deklarativno mrzite "dekadentni" zapad (iako rado zibite tamo) ali de odvadite malo...
Prikaži sve komentare (29)