Ne spominju Bakirovu izjavu da Jelku vidi za premijera? Ne spominju da je sda u Novim Travniku ušla u vlast sa hdz, iako su mogli formirati vladu sa probosanskim strankama? Logika sda, podržite naše gradonačelnike u svim gradovima u suprotnom ste izdajnici. Gdje ste vi dali trojki gradonačelnika, a zauzvrat da oni vama daju Mostar? Logika je vaša da bi sve uzeli, a ništa dali.
Pa jesu li izbore u Novom Travniku upravo izgubili zbog Nipa? Zato sto je Nip kandidovao nekog svog pijuna koji apsolutno nikakve sane nema. Nego samo nek nije SDA. U cemu je onda razlika?? Ko je u kolaciji u Visegradu?? Ne kazes da je predsjedavajuci iz Nipa.zajedno sa sds-om?
Normalno da ćemo ih spominjati jel to treba da bude tabu tema? Znači ne smijemo pričati o našim grobnicama? Zamisli da jevrejima zabraniš priču o holokaustu Napadate prof. Izetbegović koja je to rekla jednom, a ne smijete GOSPODINA Amora Mašovića koji je iskopao hiljade Bošnjaka iz raznih grobnica i koji je više puta isto pričao kao i profesorica. Ne smijete Amora, jer vam nije trn u oku kao neki drugi koji će osvojiti 50000 glasova u Kantonu Sarajevo
Prikaži sve komentare (119)