Ovaj Đuro umislio da je kul i faca iako izgleda kao raščerupana kokoš, a naravno tu je i propali talent Amel koji je zaglavljen u 2008 sa svojim bizarnim stajlingom... Ajmo malo ići s vremenom i ne gubiti se previše, ovo su šalabajzeri i šabani vanserijski. Na ovo se primaju ex-yu romantici i stare duše koji pate za nepreboljelim ljubavima zbog manjka emocionalne inteligencije... Tuga, i sad će meni debilkos neki uletit u komentar..
Djuro umislio da je faca, a nije faca? Ozbiljan si? Djuro je za zivota smislio, napravio, uradio sto ti vjerovatno neces za 10 zivota, a meni licno najdraze sto je bio i ostao jednostavan covjek sa pravim zivotnim vrijednostima. Koji nikada niti jednom izjavom ili postupkom nije nekoga uvrijedio. Al eto srecom imamo tebe da nam kazes ko je Djuro. Smjesno.
Pa jeste za tebe i tebi sličnim faca, ti si jedan klasični tupavi fan i tebi lijeka nema, neko je rođen da bude navijač a neko igrač. Šta je uspjeh zavisi od osobe do osobe, otiđi kod mudraca i pitaj šta je uspjeh. Sebe stavljaš u vatru za nekoga ko te ni ne zna, nad takvima poput tebe se pare prave.
Prikaži sve komentare (44)