Mi Bosnjaci da smo birali, nismo mogli boljeg od Dodika izabrati. Ovo sto on radi, to nijedan Bosnjak ne bi znao, niti mogao uraditi. Covjek planski unistava rs i to mu super ide. U naredne 4 godine, raselice jos minimalno 100.000 srba iz rs. Samo da ga zdravlje posluzi, pa da bude jos 10-12 godina na vlasti, "rijesit" ce nase probleme sa rs.
Neće raseliti 100.000, ko je dosad mislio ići otišao je, sad idu periodi stagnacije. Meni je samo žao da takvi kao ti ne vide da se jednako i muslimani iseljavaju, obiđi malo manja mjesta, izađi iz Sarajeva. USK poluprazan, Tuzlanski isto, al eto, nek komšiji crkne krava to je najbitnije. Na kraju krajeva naše je upisano u Dejton, da ti ostane 20 ljudi u RS nema tu prekrajanja nikakvih bez rata.
@Fakto Nije to "da komsiji crkne krava", nego taj "komsija" zeli i radi sve sto moze da "crkne" Bosna i Hercegovina, drzava u kojoj je rodjen. Pogledaj samo redove ispred ambasada, pa ce ti biti jasno da li ide period stagnacije ili ide period iseljenja. Naravno, i Bosnjaci se iseljavaju, ali nas je svake godine procentualno sve vise u odnosu na druge. Samo da vam se zabrani da radite u Federaciji (koju mrzite,a od koje zivite), za dva mjeseca bi bankrotirali.
Prikaži sve komentare (48)