On i Messi najbolji ikada. Zabio u jednoj sezoni Lige Prvaka više golova nego Ronaldo Nazario u čitavoj karijeri u LP i neko se nađe tu da ih poredi. Vodio Portugal do pobjede na Euru 2016, u finalu Francusku dobili... 37 godina ima, Ronaldinho sa 35 jedva igrao u Mexickoj prvoj ligi, u Brazilu nije u 7 tekmi mogao gola dat... Nešto ga ne gotivim, ali objektivno najkonzistentniji igrač ikada!
Kazu eh da je Ronaldinho il xy igrač nije izlazio, ili ko Maradona drogirao se.. pa jarane mogao je i Cronaldo izlaziti više nego što je trebalo, zato je i najveći kada je pored svega opet najviše trenirao, prvi dolazi i posljednji odlazi sa treninga itd... valja se suzdrzati i naci balans u zivotu kad ti svi ljube dupe i osvojio si sve sto se moze i opet trebas nac motiva za dodatno...
Pazi, ja se slazem sa tobom da su njih dvojica najbolji ikada, ali pogledaj kakvi su igraci u odbrani bili u vrijeme Ronalada Nazaria a pogledaj kakvi su u vremenu Mesija i Ronalda..., uzmi klubove pa pogledaj... Tada je svaki jaci tim imao stopere koji bi danas bili nakbolji na svijetu.
Prikaži sve komentare (32)