Srpski svet de fakto postoji. To su umetnost, kultura, pop kultura, sport, show biznis, jezik. I sva okolna balkanska sirotinja konzumira srpski svet. Jednoatavno najjaci smo i emitujemo najvise i najkvalitetnijeg sadrzaja. A to kad cemo se ujediniti i fizicki je samo pitanje vremena i okolnosti koje nam se polako namestaju.
Samo Amerika dominira moj taj retardirani sadržaj mogu sažvakati još poneki penzioner naš ali sve ti ove generacije od 80ih 90ih i mlađe samo Ameriku gotive pa nismo slučajno imali MTV 95e godine jer su znali Ameri da moramo biti educirani njihovom kulturom a ne ruskim/smrdskim mitovima i to ti je živa istina taj trend ti se zove Kulturološka asimilacija. Znam da vas boli što smo Amerikizirani postali ali to je nešto najbolje što nam se moglo desiti
@TBPTKO Zaboravio si ubaciti Genocid i to je dio srpske kulture zadnjih 100+ godina. Najjaci ste i emitujete i previse mrznje prema svemu sto nije srpsko=cetnicko pogotovo kad su u pitanju presude medjunarodnog suda za etnicko ciscenje,masovne ratne zlocine i genocid.
Prikaži sve komentare (95)