Uzasna tragedija, ovo boli za vidjeti, ali zapitajte se da li je stvarno nasem narodu potrebno da citaju 50 ovakvih clanaka? Hoce li njima ista pomoci sto se nas narod sažaljeva svaki dan po bezbroj komentata? Citajuci samo klix bi covjek cesto mogao predpostaviti i da je dosao sudnji dan.. Znaju da to dobiva najveci broj pregleda, zaraduje najvise i dakle o tome se samo i pise, te daje losu sliku stvarnog svijeta narodu koji je svakako mentalno obolio da bude jos gore.
Ako se neko ne slaze sa mnom molim vas napisite zasto, jer sam skroz otvoren da promjenim misljenje u svemu. Zašto je nasem narodu potrebno da po cijeli dan na klixu citaju o smrti propadanju svijeta i teorijama zavjere? kako to ima dobar i pozeljan utjecaj na bilo koga da bi se trebalo nastaviti?
kako ja to vidim trenutno, ima dobar utjecaj samo na Klix jer dobivaju pregleda i pare od reklama.. i to nazalost od ljudi koji su sami vec traumatizitani ratom i slicnim scenama.. meni se cini kao jako nemoralno i pogresno od strane novinara iskreno
Prikaži sve komentare (66)