Jeste li vidjeli u francuskoj proteste protiv penzione reforme, koja sa 62 diže granicu na 64 godine. Jeste li vidjeli ko protestuje?Po koji starac, 50 godišnjak i preko 100.000 mladi.Jel vide sda bošnje šta znači borba za sadasnjost i izgradnja budućnosti? Ne.Za njega je to nepoznato.punit koncerte, slusat jale i bube koreele, pušit crijeva, uzet renata car audi, povazat po sarajevu, i bošnjoo kaže, i to je život.Sa takvom stokom sve je propast.Budućnost će da naplati svoje.
Ko zaboravi budućnost, ona svakako dodje, i podsjeti ga da je uvjek morala doći. Stigne....i tada kreezubbi boššnja lije suzee..... I moli za sadaku..... I gluup mu čovjeek pomoggne.... A pametan mu samoo pusti jalu i bubu koreli..... Da ga podsjeti..... I šampanjcem nazdravi....
Jala brat, buba koreeli.... Renta car audi, vozit sarajevom 80 na sat i to snimiti i stavit na story....Itd....pušenje crijeva....... Prepričavanje istih priča..... Non stop teme klix rs, dodik, genocid, jala brat, buba koreli.... Šmit...... I kraj..... 50 godina..... Ostao nigdje..... Dodik u penziji... Šmit u penziji.... Rs stoji kako stoji i opstaje.... Jala brat milioner.A krezaavom muji opet krivi ameri za sve, i srbi.... Samo nije on.... I sda, koju zaokruži svaki put.
Prikaži sve komentare (136)