Na zalost agresorska Srbija je danas prihvatljvija ljudima od Hrvatske koja je izdasno pomagala BIH, u hrani, oruzju...primila izbjeglice a na kraju i sama pomoglo u operacijama u zadanoj bosni da se slomije srpska paravojska. A tako je iz dva razloga - muslimanska zelja za dominacijom, kao kolektivna bolest, i ona indivudulna - prema uspjesnim Hrvatima koji i bez drzavnih sluzbi uspjevaju zivjeti bolje, a o EU putovnicama da i ne govorim.
Kasno su došli pameti, sada shvataju da ste ih gurnuli pod autobus da olakšaju vama stvaranje nezavisne Hrvatske dok su oni dobili jedno veliko ništa. Da su ostali sa Srbima ne bi imali rat i razaranje i ne bi bilo više Bošnjaka u dijaspori nego z zemlji. Živeli bi u jednoj ipak velikoj zemlji sa 15tak miliona ljudi i u krajnjoj liniji u nekom momentu bi mogli da izađu iz nje bez ikakvog sukoba ko što je i Crna Gora.
@fbUser1648550662 nije bolest sve sto boli, pogledaj se malo......sve je to HR dobro naplatila sto je primila izbjeglice, a da ne bi Armije Republike Bosne i Hercegovine u zapadnoj Bosni sad bi vam se Slovenci smijali kolisna je HR....lako je bit uspjesniji kad si 4 godine uzimo usur za svu humanitarnu koja je prolazila kroz Hercegovinu, pa i usur na oruzije koje ste kasnije koristili poslije da nas porobite
Prikaži sve komentare (190)