Ne bi da nikoga uvrijedim ali nakon zivota u Sarajevu godinu dana doslo mi je da poludim. Mali i dosadan grad. Super za posjetit ali za zivjeti meni je bilo pre skuceno. Prosetas se od Marijin dvora pa do Darive 30 puta i 31 dodje ti da se selis. Sto i jesam. Nikakvog sadrzaja samo ducani i restorani. Apsolutno nista se ne dogadja. Da ne pricamo da je bio problem prohodati u trenerci svi me gledai ko cudaka.
Buraz ocigledno si monoton i bezidejan pa to se cijeli zivot vrti u krug...sa takvim razmisljanjem tebi ce i u New Yorku biti dosadno. Ima u Sarajevu sadrzaja koliko hoces...predstave,izlozbe,sportski sadrzaji(Zeljo,Sarajevo,KK Bosna),kafana na svakom cosku,staze za biciklo,golf tereni,teniski tereni,planine,bazeni...samo sam ti dio naveo. Sretno gdje god si otisao mada nije Sarajevo za tebe ocigledno
A ti si od onih kojima je Sarajevo od Marijin dvora do Darive? Tuzno, sta drugo reci, i kao sto ti ovaj odgovorio, ako sam sebi ne znas stvoriti ugodjaj i za nesto se zainteresovati nemoj kriviti grad, nego se zamisli sta je sa tobom pogresno?
Prikaži sve komentare (72)