Riba i morski specijaliteti u Hrvatskoj su deset puta bolji, ukusniji i iznad svega zdraviji od masnih ćevapa u koje se danas trpa ko zna šta, a najmanje je mesa.
pajdo, Hrvatska ima jedno od najboljih maslinovim ulja na svijetu, vrhunska vina, kvalitetnu ribu i plodove mora, odlične sireve i proizvode od mesa koji su priznati na svjetskoj razini. Ima i BiH kvalitetne hrane, ali problem je promocija. Na primjer,šta je po tebi bolje u BiH nego u Hr. osim bureka i cevapa.
jednostavno pitanje za gradjanina hrvatske koje bi glasilo gdje se na balkanu najvise voli najesti u 90 posto slucajeva bi taj odgovor bio BiH. ja jos nikad nisam cuo u zivotu da mi je neko rekao e vala ici cu u hrvatsku da probam nesto, da pojedem nesto. nikad.
@daoros2020...nisam ja ništa 'fulio'. Pogledaj na Google gdje su Hr. ulja na svjetskoj razini, a gdje BiH ulja. Pogledaj količinu koju Hr, napravi i konzumira, a pogledaj u BiH. Znam da u Hercegovini prave dobra ulja i dobra vina, pogotovo Ljubuski,.Capljina, Citluk i Grude
pa ocigledno si ti imbecilni seljo jeo samo u mlinaru u hrvatskoj il si upo u neku turisticku zamku u makarskoj. Da nije sjeverne hrvatske i da se samo dalmacija gleda, hrvatska ti ide u top 2. Najnagradjivaniji restorani u japanu od hrvata tunu uvoze. Nije bourdain u dalmaciju isao da vidi mora, na brini
Islamska, to sto si ti nabrojao nije restoranska hrana. jest za ascinice ali ne restorana. I daleko da ima neke vrijednosti kako hranjive tako i u spremanju. Kod nas uopste NE POSTOJI restoran koji je high class, gdje imas barem 5 slijedova, a kamo li da eksperimentisu sa vec postojecim receptima pa da od toga prave nesto drugacije, orginalno i kulinarski zahtjevno. Cuj punjene paprike :))))
Ne treba tu biti puno pametan, ovu Ustašhku plaćeničku gnjidu i dobitnika ordena Dario Kordić, vratiti odakle je i došao. Prije dvije godine je Avdo Avdić pisao o kakvom se ŠTAKORU radi .. Jedino one podaničke i trojanske gnjide iz Kasabe kleče pred ovim smradom ..
Cuj tuna iz hrvatske dobra?
Za sta? Za konzerve
Oni koji spominju susi nemaju pojma onda odakle se tuna dovlaci za renomirane restorane u japanu koji placaju po 30-50 milja $ po ribi
Simpa je slusati kockaste kako hvale svoje, tu im se moze kapa skinuti jer su se dokazali kao dobri manipulatori, ovaj prodavaci svoje robe :)
Ne znaš ti nabrojiti niti tri hrvatska autohtona jela, a probao sigurno nisi ni jedno. Nije to za tvoj novčanik. Jesi li uopće bio u Hrvatskoj? Nisu sve burek i ćevapi. A to što smatraš bosanskom kuhinjom, na žalost je tursko.