Ma nema sda uzp im je napravila i Avio kompaniju sve imaju samo nam uplatite. Dali neko moze objasniti zasto moram preko turisticke org. Islamska zajednica ici na hadz a ne individualno jer Business klasse Sarajevo Riad ili Mekka nije skuplja od 3000-4000 hiljadd maraka plus hotel sedam dana 2000 najskuplji i potrosi 2000 hiljade mada mislim za ovo potrosit ipak su to hadzije tesko al haj nejse sve skupa sedam osam milja dje ode rest
provjeri cijene iz drugih zemalja i uporedbi broj dana koji se ostaje. Znam da ću pokupit minuse od svakakvih islamofoba koji su se ovdje nakotili, ali znam o čemu pričam.
Moras preko turisticke organizacije jer SA ne izdaje individualno vize za Hadz. Naravno, problem u BiH je to sto iskljucivo IZ ima pravo da organizuje. Grupnim putovanjem se osigurava laksa organizacijuai potvrdu da ces doci, biti i otici, a to SA trazi. Da, cijene bi itekako mogle biti nize, tj. moglo bi se dobiti itekako vise za cijenu od nekih rupa u koje trpaju ove ljude, pri cemu se IZ dobro ugradjuje.
Prikaži sve komentare (81)