Poslali Cemana i Arnauta pored Vehabovica. Vehabovicu na kraju dobro doslo, sas sudija Evropskog suda u Strazburu. Sada nas SDA ubijedjuje da je prije islo sve bez da su oni nekoga gurali. Pa sta je Suada Palavric bila prije a sada je sudija Ustavnog. Kafe kuharica u Termoelektranama. Vazda su birali podobne...Mato Tadic je bio, pa veci je on HDZ ovac od Vukoje. Samo ukazujem na stele. Da je Bog do mjesto sudije Ustavnog suda regularno. Pogledajte Ustavni sud FBIH. Softicka, Kcus Sebija
Sve je to tačno, i ta ista Suada Palavrić je oborila i presudila u korist Christiana Schmidta. SDA odgovara ovo stanje, a Nikšić je prodao alternativu za 4 godine krčmljenja sa svojim pajdašima. Naša Stranka je opet bila i ostala podvala, svugdje su pričali o alternativi a onda na ključne pozicije imenuju osobe koje su podvale. Bilo to u Bos. Petrovcu, Doboju, Mostaru, nije bitno. Isto rade i u Sarajevu.
Iduće izbore propadaju i ta priča završava, ali ove izmjene ostaju i betoniraju stanje sa HDZ i SDA blokadama. Glupo je i raspravljati kad imaš situaciju gdje se nije dokinula praksa da dom naroda sve može proglasiti nacionalnim interesom i vršiti blokadu. Konaković će propasti iz drugih razloga, zato se i okrenuo "diplomatiji" da bi uhljebio sebe i svoju porodicu jer mu po zakonu moraju naći posao i nakon diplomatskog mandata. Ta stranka je novi SBB.
Prikaži sve komentare (41)