Ovi sto shatro spustaju spominjanjem Poljaka, ona grupa Lecha bi ispresavijala sve i jednu grupu s Balkana, druga stvar je sto se to desilo u Vogosci koja ti dodje kao gostovanje ako ides iz centra Sarajeva, da su bili u gradu druga bi prica bila. Sta ka'e jedan panglu, bilo skakanja u Miljacku, pa glupko znas li uopste koliko je Miljacka udaljena od Vogosce, kakvi panjevi imaju pristup internetu. Jedini koji su skakali u Miljacku su bili Torcidasi kad su dolazili na Grbavicu.
upravo poljaci dok su u gradu bili na 3 lokacije su popusili dok su u vg uzeli djecu napali i tu jesu uzeli mogu 1 manijakaa koji je bio sa nama u gradu da im kaze ko je popusio
Nismo mi mitomani, nisu djeca, bila je manje-vise prva ekipa. Poljaci organizovaniji (ekipa koja ide na rizicna gostovanja je najspremnija za belaj) Stvar je sto je to 10km od grada, da je u centru, onda bi bilo ono bas balkanski seljacki, izgazili bi ih, iskamenjali, bilo bi izbodenih itd. I bolje da nije tako bilo. Poljaci nakon toga rekli da nisu ocekivali napad jer ih niko godinama nije smio dotaci na gostovanjima, imali samo respekt za HZ. Ali eto ovi avlijaneri u tome vide neku sramotu.
Prikaži sve komentare (30)