Odgovor je jedan - migranti i kriminal koji rade. Sisanje socijale, ubadanje domicilnih nozevima, silovanje, dovelo je do ovog trenda koji nece stati. Odmah da sasijecem rusofile - nece se politika prema Rusiji mijenjati, ali crncuge, arapi, idu pa pa kucama. Za Srbende: Bosnjaci (bijeli Muslimani generalno), Turci, Albanci nisu problem u EU. Veci dio EU radikala ih ipak smatra dijelom Evrope. Prljave crncuge, Indijce i Arapcine, ne.
Hahhaa puste želje, svaki teroristički napad od onog na Charlie Hebdo pa do gaženja kamionom ljudi po Nici, pa čak i ovaj teroristički napad što je planiran u Beču se dovodi u direktnu vezu sa Šnj00kama lSlLOVSKIM. Šnj00ke u inozemstvu strani političari zovu "lSlL tumor na tlu Balkana". Vi prvi odlazite za Anadoliju gdje vam realno i jeste mjesto! 😁😁😁😁😁🖕🖕🖕🖕
Srbendo rusofilu nece ti se zelje ispuniti. Ti nosis epitet naroda ciji su dijelovi pocinili genocid i koji krije ratne zlocince. Nece ti desnicari pomoci u tvom naumu. I da, nece ti ni Ruje spasiti, i oni idu u kantu za smece.
Prikaži sve komentare (70)