Zanimljivi su ovi mitovi o tome koliko je Hrvata. 4 (četiri) hrvatska kluba su u prvoj nogometnoj ligi BiH. Trećina cile lige. Toliko o tome. Sad zamislite koliko ih ima, a ako ih ima malo, zamislite koliko su talentirani i moćni.
buđava premijer liga ti nije relevantan primjer koliko ima i koliko su uspjesni. zasto ne navedes kao primjer vlasnike kladionica iz hercegovine, vlasnike solarnih elektrana. zasto ne navedes da imaju identican broj pozicija u drzavnim institucijama, a stanonistvom ih ima manje od 500.000 u BiH- zakljuci koliko su mala grupa ljudi sa hiljadama uposlenim u drzavnim institucijama punim korupcije. Uz to mozes zakljuciti kako mogu prikriti kriminal.
Uz to,republika hrvatska i dijaspora koje imaju mnogo, podrzava svoje ‘starosjedioce’ i pomaze im da odu iz BiH, a ovi krimosi iz drugih drzava dolaze kao Hrvati i budu glavni u selu kao Mamic koji vam kupuje 100 duluma za 300.000 i iskoristava imunitet drzavnika u elektroprivredi kako bi izvukli milione iz drzave… priznajem vrlo su talentovani za prevare i mocni kada ih ima malo
Prikaži sve komentare (45)