Dok se ne pojavi novi Salahudin nema njima pomoci od nas sirotinje kojima i samim treba pomoc a nema pomoci niti od vojnih sila poput Turske i Irana....ljudi su znali ratove da vode zbog samo jednog izgubljenog zivota ili ukradene zene a danas sve kukavice ,izdaje i svako gleda prvo svoj interes a nikad punije dzamije i nikad vise price o ljudskim pravima i pravom na zivot !
Zar ne vode Izraelci upravo iz razloga koje si sam naveo rat sa Gazom? Dobro bilo je više izgubljenih života od jednog i ima vise od jedne ukradene žene ali poenta je jasna.
Ko ima srca i mozga da podržava ovo ludilo i nakon što je video fotografije palestinske dece koja plaču, a nemaju ni vode da se umiju, ni hrane da pojedu, ni lek da uzmu - svaka čast. Srbija je ratovala sa Bugarskom i međunarodna pomoć nije mogla da stigne do Bugarske. Srbija je napravila koridor, pustila konvoje, pa još i poslala svoju pomoć. "Budi human kao što je Srbija bila 1885." Mrzimo se, ubijamo se, ali stani - mora se negde povući linija inače ćemo se OZVERITI.
Prikaži sve komentare (60)