Zar nikom od vas nije bilo strasno za gledati na snimku sa Partyija kako palestinci odvode na motoru sa sobom otimaju necije dijete, sestru, a jos jezivije je pomisao na strasno mucenje iste i drugih otetih, bilo mi je mucno za gledanje, ne podrzavam osvetu Izraela ali bi volio da zdrobe svaku koscicu onima koji su tekbiranjem dosli uraditi zlo i koji misle da rade to za Allaha i da je to bilo ispravno sto rade, mrtve i izmucene udaraju letvama, to je dno dna
nije to u ime Allaha, obzirom da su vojno nemoćni da od Izraela traže svoja prava učinili su to na ovaj način kako bi ih ucijenili da dobiju što žele. Inače da nije tako sve bi ih pobili da im je to bilo u cilju.
Ima snimak i šta su ovoj djevojci radili, samo taj nećeš vidjeti u medijima, treba zaroviti malo. Njen jedini grijeh je u tome što je došla na taj festival sa prijateljima. Šta ima jedna njemica od 20 godina s tim što se oni tamo krkaju zadnjih 70 godina? Ja sam bio dovoljno glup da pogledam taj i još par klipova i ne osjećam trunku simpatije više prema ovim ili onim.
Prikaži sve komentare (105)