Braćo muslimani???teroristi su vam braća🤮🤮Konačno nek ste pokazali svoje pravo lice Mujkeci,nemojte se više ljudima predstavljati kao netko ko želi suživot i mir sa drugima,gdje su svi dobrodošli(u glavnom gradu odjekuje tekhbir i ekhber),gdje gradonačelnica glavnog grada čestita kalendar🤔🤔 🤔🤔 Golemo!
Svi smo mi od Adama i Have nastali tako da smo svi braca i sestre svidzalo vam se to ili ne. Ako nazivaš nekog bratom radi vjere to ne znaci da zelis zlo drugim religijama. S druge strane nas vjera uci da ne mrzimo ljude bez obzira kojoj religiji da pripadaju jer mi ne znamo u kakvom je taj čovjek odnosu sa Bogom. Tako da manite se prica da neko nekog mrzi i ne zeli suzivot samo zato sto susosjeca sa nekim drugim. pozdrav
jok nego ste nam vi braca i nego cemo arlaukat za dom spremni i mi nismo kao vi uje da podrzavamo i slavimo genocide i vi ste svakako manjina nema vas ni 100 hiljada pa Roma ima vise od vas i vi niste nikakav faktor da cete vi nesto odlucivat i da ce vas se nesto pitat zato dosadan si ko proljev sa svih svojih 1000 akaunta koji su ti trajali kao ljetne kise... i usput jesu li ti dedu izjeli blajburski crvi?
Prikaži sve komentare (75)