Vahidu treba jedan dobar psiholog, ili više njih. Kad ga čovjek gleda stice se dojam da je u nekom svom svijetu, da nije uopste prisutan, da igra napamet. Prejak je u duelu, odbrana tj 'standing tackle' i postavljanje mu je isto vrlo kvalitetno, ali onda u nekim trenucima skroz odluta i dešavaju se stvari kao crveni u prvom kolu i ono jučer...Mozda ga malo povratak u reprezentaciju dozove.
..a koji je tačan razlog takvog pada u psihi, ne znam, vjerovatno kad igraš po francuskoj ligi i igraš za repku imaš nekakve visoke planove za budućnost, a onda na kraju sa 26g završiš u nasoj ligi, vjerovatno je to dovoljno da budeš u potpunosti syeban.
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE  u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih dužnosnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Prikaži sve komentare (24)