Nece niko pokusat da je ukine nego ce sami Srbi traziti da se ukine jer moraju vracat 3 miliona KM svaki dan.Dosta je Mujo za vas placo kredite i djelio akcizne pare.
Kaže čovjek da je zamalo bio linčovan u Srebrenici pa da EU šuti...... Vučko nismo svi amebe ko tvoji glasači pa znamo da su dva inspektora u Srbiji dobili otkaz imali suđenje za odavanje službenih podataka kad su rekli da je BiA organizirala napad na tebe u Srebrenici, moj Vučko lažove jedan smrdski. Nema većih lažova od smrda pogotovo od lažova koji glumi da je srbin a u stvari je iz Bosne i plus albanskih korijena Musliu
kakav providan manipulator i narcisoidni psihopat to je pateticno i smijesno, kae svi ih mrze a sto li to majku mu? Ne moze biti da je do svih ostalih a nista do vas a? Vjecno zrtve a napali sve komsije redom i od svih pokusali ukrasti teritoriju, Od nastanka Jugoslavije 1918 planski ste posrbljivali odredjena podrucja sa namjerom da to proglasite "vecnim ognjistima" i onda vam nije jasno sto vas svi mrze ... licemjerna stoka.
Prikaži sve komentare (283)