Sada najviše treba pričati o Palestini. I drugi su se borili za Bosnu. Mjesec dana pred izbore za Evropski parlament francuski filozof i pisac Bernard Henri Levi, nalazi se na evropskoj turneji. Sa svojom predstavom “Looking for Europe” Levi je krenuo iz Milana početkom marta, a turneju završava u Parizu. Sarajevo, za koje Levi kaže da nosi nasljeđe evropske civilizacije i multietničnosti, jedna je od stanica potrage za Evropom.
Ni blizu ista situacija. Bosna i Bosnjaci su cisti (izuzev zlocina koje su cinili POJEDINCI). Bosna nije nikoga napala, htjeli smo da vratimo svoju drzavu, zbog cega su ghenocidashi NAS napali i vrsili najgnusnije zlocine. Palestinci su sami krivi sto su izabrali Hamas u podrzavaju njihov terorizam. Sad ce se javiti bolesnici da kazu kako je to "pokret otpora", pa zamisli kromanjonca kojem je otpor oteti nevine i paradirati truplima ili bombardovati djecu/mlade na festivalu...
Izabrali palestinci Hamas 1947? Šta pričaš? I PLO je bila teroristička organizacija. Svaki naoružani Palestinac je po cionističkoj propagandi terorista.
Prikaži sve komentare (69)