Zadnjih 30 godina nama upravljaju nesposobni i to je činjenica. Također je činjenica da struja nije poskupjela zadnjih 16 godina, što nije normalno, sviđalo se to nekome ili ne. Sada mora poskupiti ili će Elektroprivreda bankrotirat, pa bismo onda plaćali EU-cijenu struje. A narod će naravno pljuvati poskupljenje struje, iako mu ne smeta da je maslac poskupio sa 3 na 9 maraka ili druge stvari. Kalav narod, takva i vlast
Politicki izraz 'polarizacija' je kad se glasaci-narod stavi u bezizlaznu situaciju da izabere dobrog, loseg, ili zlog gdje u istoimenom filmu Klinta Istvuda glumac i njegova klapa jesu veoma simpaticni dok kod nas dovode do degradizacije humanosti, civilnosti, naravno i perverzije u elektroprivrednoj igri materijalnog dzelata nad narodom. Hoce li nas iskasapiti ili nece. Iako se najniza plata podigla 50% ljudi ce morat poslusat savjet Novalica-jedi manje.
A zašto uvijek nešto mora da poskupi? Zašto ne bi pojefitnilo nekad nešto? Kod nas samo nameti pa čak i izmišljeni ( u neku svrhu a u istu se ne koriste) samo da se guli narod. I nije ovo samo poskupljenje struje. Ukoliko se ovo desi svi će jedva dočekati da nam sve ostalo poskupi pravdajući to upravo ovim poskupljenjem.
Prikaži sve komentare (115)