Volio bi ti da smo ispali,ali jbg ipak smo ostali,ne brinite se vi za nas,brinite kako cete isplatiti Rozmana i Ibru Zeljovca,jer cujem da nemate da im isplatite po 300.000 Km,kazu da bi vas i Bucko mogao napustiti
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE  u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih radnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Pa ovi mali plavi stvarno bolesnici! Pa radi se o buducnosti zelje!!!! Halo ljudi , prestanite vise spominjati FK Sarajevo! Nista vam nije krivo FK Sarajevo sto preko 10 godina nemate nikakve titule! Nijd vam FK Sarajevo krivo sto ste umalo ispali iz lige!!! Brinite vase brige i ne zaboravite da ovako nece ici! Ne mogu manijaci biti JEDINI sponzor klubu iz premijer lige!!! Pa cak i zvijezda 09 ima jake sponzore! To treba da vas brine ! Pustite Mirvica, Rozmana, FK Sarajevo na miru!
Prikaži sve komentare (19)