Nevjerovatna je količina gluposti, mizogenije, lažnog morala i sl. sadržana u ovim komentarima. Nije ovdje problem je li nju Tramp taslačio ili nije, i da li je uzela pare da šuti ili ne. Problem je MITO da o tome ne govori jer se takav ljigavac kandidovao na radno mjesto čovjeka koji ima crveno dugme!!!!! Ali hajde ti to balkanskim glupackma objasni, i onda se čudimo što je kod nas indeks korupcije ovako visok.
Pored Biden-a, Trump je olicenje morala i postenja. Upravo sve pokazuje sta je i ko je Amerika, kada vec godinama na sve moguce nacine pokusavaju da zaustave Trumpa da se kandiduje ili pobedi na izborima. Takva masinerija nije vidjena u istoriji politike. Ali pazi ti pominjes MITO kao Trumpov problem u drzavi koja zivi od lobiranja i podmazivanja. Gotovo 90% senatora su lobisti odredjenih korporacija.
Mislim da čak i to nije problem nego što je to uradio tajno (zato se broji pod mito) pa nije plaćen porez. Ali vjerovatno treba poznavati američko zakonodavstvo da se shvati zašto su ga tačno osudili.
Prikaži sve komentare (73)