Mnogi mogu zatvarati oči, ali vehabijski pokret je nastao kao rezultat partnerstva između Izraela i Saudijske Arabije. Princ Salman je to sam javno izjavio nekoliko puta u medijima. Te ljude ne zanima vjera, već se iza nje kriju, a ulog je novac i moć. Čak i te Šije iz Irana pljuju i jedni i drugi, slučajnost?
Činjenica je da većina stanovništva s nižim obrazovanjem na Zemlji pripada islamskoj vjeri. Stoga, nije ni čudo zašto upravo u toj vjeri ima toliko manipulacije i podjela raznoraznih. Gdje islam dođe tu je i nazadak, pogledajmo islamske države, to su činjenice. Islamisti su neradnici lijeni koji se gibaju po podu i misle 'pašće' im lanč paket s neba.
Činjenica je da većina stanovništva s nižim obrazovanjem na Zemlji pripada islamskoj vjeri. Stoga, nije iznenađujuće što u toj vjeri ima toliko manipulacije i različitih podjela. Gdje islam dođe, tu je i nazadak; pogledajmo islamske države, to su činjenice. Islamisti su lijenivci koji očekuju da će im pomoć pasti s neba, dok se oni gibaju po podu 5x.
Prikaži sve komentare (56)